Un blog fet per alumnes de Traducció i Interpretació

TraduBlog
Fa uns mesos vaig descobrir aquest blog fet per col·legues vostres, es diu TraduBlog. He anat seguint-lo i m’ha semblant interessant i seriós quant als temes que tracta i ben escrit. Per tant, us el recomane. Aquí teniu l’enllaç: TraduBlog. Permeteu-me que agrane cap a casa i que us enllace aquesta entrada que parlava de les llengües cooficials en els estudis de T&I, es refereix al gallec, però el que diu val per al català (llegiu un dels comentaris que hi ha).

3 comentaris dijous, 26-4-2007

3 comentaris Afig el teu

  • 1. Olli  |  dimecres, 1-8-2007 at 11:42 am

    Hola!

    Gracias por tu post! (acabo de descubrirlo, un poco tarde, lo se). La verdad es que somos de varias universidades (de Vigo, la Autónoma de Madrid, la Autónoma de Barcelona, Pablo Olavide de Sevilla y Córdoba, pero no la Complutense :D ). Gracias de nuevo, y seguiremos dando la lata todo lo que podamos :D

    Olli

  • 2. Adolfo  |  divendres, 12-9-2008 at 6:47 pm

    La meua muller m’ha dit que havia vist un blog d’un professor de Valencià del IES Valle d’Elda, y jo m’he suposat que era el teu, així que et salude per a que sapigues que et tinc controlat.

    Un saludo

  • 3. Paül Limorti  |  dilluns, 15-9-2008 at 3:24 pm

    Hola, Adolfo. A internet tots estem “controlats”… i més val que sigues tu qui em tinga controlat. I si us pot ser útil algun contingut d’aquesta pàgina, perfecte.

Comenta-ho

Obligatori

Obligatori, no es publica

Pots usar una mica de codi HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fes un retroenllaç d'aquesta entrada  |  Subscriu-te als comentaris a través de RSS