Benvinguts i benvingudes

Benvinguts i benvingudes a l’assignatura d’Iniciació al Català I:

Des d’aquestes pàgines del blog de suport docent Llengua de CAT us anime a aprendre català amb nosaltres.

El català, a Alacant, és una llengua amagada, però no inexistent. Molts dels vostres companys de curs la parlen i també teniu una gran oferta de ràdios, televisió i premsa que podeu escoltar, veure i llegir. En la barra lateral teniu enllaços a alguns d’aquests mitjans. També a la biblioteques de la universitat i als vostres televisors podeu llegir i sintonitzar la llengua catalana.

Des d’aquí us anime a escoltar-la, llegir-la i usar-la.

Si navegueu per les pestanyes de la capçalera del blog, podeu trobar la fitxa oficial de l’assignatura; una declaració d’intencions d’aquest blog; una pàgina del contacte amb el professor responsable, és a dir, jo mateix; una pàgina de seguiment de la programació i les activitats; i una graella de control dels exercicis dels Quaderns Autocorrectius que anirem completant.

Llengua de CAT servirà de complement i orientació, no oblideu que al Campus Virtual trobareu els materials de classe i els avisos d’interés sobre l’assignatura.

Ja no us canse més. Us anime a entrar a Llengua de CAT, useu els comentaris per a escriure el que vulgueu encara que el vostre català no siga perfecte i si al principi voleu usar una altra llengua, no us impediré.

Salutacions cordials,
Paül Limorti

dilluns, 14-9-2009