Biografies

Els darrers dies hem llegit textos sobre alguns autors interessants. Aquí teniu alguns enllaços per a saber-ne més coses:

Dalí

De Salvador Dalí, aquell boig empordanés, podeu visitar la seua casa-museu, la Fundació Gala-Salvador Dalí de Figueres.

Dorothy Parker

De Dorothy Parker, aquella dona genial, addicta al suïcidi, enginyosa i brillant podeu llegir la seua biografia a la Viquipèdia, la versió catalana de la famosa enciclopèdia lliure.

Enric Valor

D’Enric Valor, l’escriptor i gramàtic de Castalla a qui devem, entre altres coses, la continuïtat de l’ensenyament de la llengua catalana durant el franquisme, podeu saber moltes més coses en la pàgina que la Universitat d’Alacant li dedica com a doctor honoris causa de la institució.

Quim Monzó

I Quim Monzó, un escriptor que heu de conéixer, càustic, corrosiu, antiromàntic… Podeu aprofundir en la seua figura i en la seua obra a la seua pàgina personal o a la pàgina que li dedica la revista digital Lletra, editada per al UOC (Universitat Oberta de Catalunya), una publicació imprescindible per a informar-se sobre la literatura catalana.

No us podeu perdre el seu discurs d’obertura a la Fira del Llibre de Frankfurt l’any que la cultura catalana hi va ser convidada d’honor:

YouTube Preview Image 2 comentaris dissabte, 12-12-2009

2 comentaris Afig el teu

  • 1. miguel nieto  |  dissabte, 16-1-2010 at 9:29 am

    gràcies per compartir aquest video sobretot que acabo de tornar de Frankfurt i he viscut a Mallorca en Port Pollenca, i conec bé la literatura de Ramon llul.
    supergraciós i satirico. un gran bufetada als nostres politicos

  • 2. Paül Limorti  |  diumenge, 31-1-2010 at 11:50 pm

    A Youtube hi ha les intervencions de Quim Monzó al programa de Mikimoto “Persones humanes”: genial.
    Quim Monzó a Persones Humanes

Comenta-ho

Obligatori

Obligatori, no es publica

Pots usar una mica de codi HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fes un retroenllaç d'aquesta entrada  |  Subscriu-te als comentaris a través de RSS