Les receptes dels nostres xefs

Quines són les tres millors receptes dels nostres xefs?

Veieu els resultats

Loading ... Loading ...

I de propina, la sucosa hamburguesa d’Isma

8 comentaris dissabte, 24-4-2010

8 comentaris Afig el teu

  • 1. María Isabel Leal Martínez  |  dilluns, 26-4-2010 at 9:07 am

    M’ha agradat molt aquesta pràctica i també em sembla molt útil. A més a més aquesta setmana faré algun dels plats, i crec que el primer será el tiramisú, perquè té molt bona pinta i així aprofitaré per a convidar a alguns amics perquè vegin que tinc bona mà en la cuina ;)

    Intenteu-lo vosaltres també! BON PROFIT A TOTS!

  • 2. Raquel  |  dimarts, 27-4-2010 at 8:45 pm

    Tots els plats tenen bona pinta. Nosaltres ja hem pensat en fer alguns d’aquests. Espero que vosaltres ho feu també
    Bon profit =)

  • 3. Paül Limorti  |  dimarts, 27-4-2010 at 9:22 pm

    A mi m’ha cridat l’atenció el plat coreà, el kimbab i m’agradaria que Siun Ah ens contara algunes coses: on es poden comprar les algues i el nap fermentat? En quines ocasions es menja aquest plat?

  • 4. Lourdes  |  dimecres, 28-4-2010 at 8:36 am

    l’arròs té la mínima puntuació? però si està molt bo home… a més a més, són conills criats en l’horta!

    Es nota que no ho heu provat amb el nostre ingredient secret!

  • 5. Paül Limorti  |  dimecres, 28-4-2010 at 9:58 am

    Tens raó, Lourdes. A més, és una recepta molt típica dels pobles del sud valencià, de Múrcia i la Manxa.

    Si el conill és de corral, s’afigen uns caragols serrans i es cou amb foc de sarments, el resultat és sublim.

  • 6. Dorka Isabel González Senmache  |  dijous, 29-4-2010 at 10:26 am

    Jo crec que la salsa Ismin és la millor. Us animo a provar-la. La veritat és que es tracta de la salsa bolonyesa. Però dec dir que l’arròs amb conill sembla boníssim sobretot si el conill és de corral. A dalt el menjar tradicional de la península.

  • 7. Miguel Manzano Ortega  |  dijous, 29-4-2010 at 11:05 pm

    Jo crec que totes son bones receptes i no es pot dir que una es millor que l’altra. Pense que ens podrien juntar i fer unes jornades de cuïna, podriem trovar un lloc i fer un menú complet, és a dir, un primer plat, per eixemple l’arrós amb conill, també podriem provar la cuïna coreana i per acabar uns dolços com les magdalenes o tambè un poc de tiramisú. Tot aixó ben regat amb un vi de Monòver com per eixemple un Viña Vermeta conegut en tot el món.
    Que vos pareix?

  • 8. Paül Limorti  |  divendres, 30-4-2010 at 11:37 am

    Amb el vi (i alguna delicatessen més de Monòver) hi podeu comptar ;-)

Comenta-ho

Obligatori

Obligatori, no es publica

Pots usar una mica de codi HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fes un retroenllaç d'aquesta entrada  |  Subscriu-te als comentaris a través de RSS