1.
María Isabel Leal Martínez | dilluns, 26-4-2010 at 9:07 am
M’ha agradat molt aquesta pràctica i també em sembla molt útil. A més a més aquesta setmana faré algun dels plats, i crec que el primer será el tiramisú, perquè té molt bona pinta i així aprofitaré per a convidar a alguns amics perquè vegin que tinc bona mà en la cuina
Intenteu-lo vosaltres també! BON PROFIT A TOTS!
2.
Raquel | dimarts, 27-4-2010 at 8:45 pm
Tots els plats tenen bona pinta. Nosaltres ja hem pensat en fer alguns d’aquests. Espero que vosaltres ho feu també
Bon profit =)
A mi m’ha cridat l’atenció el plat coreà, el kimbab i m’agradaria que Siun Ah ens contara algunes coses: on es poden comprar les algues i el nap fermentat? En quines ocasions es menja aquest plat?
4.
Lourdes | dimecres, 28-4-2010 at 8:36 am
l’arròs té la mínima puntuació? però si està molt bo home… a més a més, són conills criats en l’horta!
Es nota que no ho heu provat amb el nostre ingredient secret!
Tens raó, Lourdes. A més, és una recepta molt típica dels pobles del sud valencià, de Múrcia i la Manxa.
Si el conill és de corral, s’afigen uns caragols serrans i es cou amb foc de sarments, el resultat és sublim.
6.
Dorka Isabel González Senmache | dijous, 29-4-2010 at 10:26 am
Jo crec que la salsa Ismin és la millor. Us animo a provar-la. La veritat és que es tracta de la salsa bolonyesa. Però dec dir que l’arròs amb conill sembla boníssim sobretot si el conill és de corral. A dalt el menjar tradicional de la península.
7.
Miguel Manzano Ortega | dijous, 29-4-2010 at 11:05 pm
Jo crec que totes son bones receptes i no es pot dir que una es millor que l’altra. Pense que ens podrien juntar i fer unes jornades de cuïna, podriem trovar un lloc i fer un menú complet, és a dir, un primer plat, per eixemple l’arrós amb conill, també podriem provar la cuïna coreana i per acabar uns dolços com les magdalenes o tambè un poc de tiramisú. Tot aixó ben regat amb un vi de Monòver com per eixemple un Viña Vermeta conegut en tot el món.
Que vos pareix?
8 comentaris Afig el teu
1. María Isabel Leal Martínez | dilluns, 26-4-2010 at 9:07 am
M’ha agradat molt aquesta pràctica i també em sembla molt útil. A més a més aquesta setmana faré algun dels plats, i crec que el primer será el tiramisú, perquè té molt bona pinta i així aprofitaré per a convidar a alguns amics perquè vegin que tinc bona mà en la cuina
Intenteu-lo vosaltres també! BON PROFIT A TOTS!
2. Raquel | dimarts, 27-4-2010 at 8:45 pm
Tots els plats tenen bona pinta. Nosaltres ja hem pensat en fer alguns d’aquests. Espero que vosaltres ho feu també
Bon profit =)
3. Paül Limorti | dimarts, 27-4-2010 at 9:22 pm
A mi m’ha cridat l’atenció el plat coreà, el kimbab i m’agradaria que Siun Ah ens contara algunes coses: on es poden comprar les algues i el nap fermentat? En quines ocasions es menja aquest plat?
4. Lourdes | dimecres, 28-4-2010 at 8:36 am
l’arròs té la mínima puntuació? però si està molt bo home… a més a més, són conills criats en l’horta!
Es nota que no ho heu provat amb el nostre ingredient secret!
5. Paül Limorti | dimecres, 28-4-2010 at 9:58 am
Tens raó, Lourdes. A més, és una recepta molt típica dels pobles del sud valencià, de Múrcia i la Manxa.
Si el conill és de corral, s’afigen uns caragols serrans i es cou amb foc de sarments, el resultat és sublim.
6. Dorka Isabel González Senmache | dijous, 29-4-2010 at 10:26 am
Jo crec que la salsa Ismin és la millor. Us animo a provar-la. La veritat és que es tracta de la salsa bolonyesa. Però dec dir que l’arròs amb conill sembla boníssim sobretot si el conill és de corral. A dalt el menjar tradicional de la península.
7. Miguel Manzano Ortega | dijous, 29-4-2010 at 11:05 pm
Jo crec que totes son bones receptes i no es pot dir que una es millor que l’altra. Pense que ens podrien juntar i fer unes jornades de cuïna, podriem trovar un lloc i fer un menú complet, és a dir, un primer plat, per eixemple l’arrós amb conill, també podriem provar la cuïna coreana i per acabar uns dolços com les magdalenes o tambè un poc de tiramisú. Tot aixó ben regat amb un vi de Monòver com per eixemple un Viña Vermeta conegut en tot el món.
Que vos pareix?
8. Paül Limorti | divendres, 30-4-2010 at 11:37 am
Amb el vi (i alguna delicatessen més de Monòver) hi podeu comptar
Comenta-ho
Pots usar una mica de codi HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Fes un retroenllaç d'aquesta entrada | Subscriu-te als comentaris a través de RSS