Animals de companyia

YouTube Preview Image
Després de veure el vídeo d’Andreu Buenafuente, podeu intentar resoldre l’encreuat de les accions animals: Què fan els animals?

2 comentaris diumenge, 27-1-2019

2 comentaris Afig el teu

  • 1. Salvador Escarré  |  dimarts, 2-2-2010 at 6:28 pm

    Com ja vaig comentar en classe, les mascotes del meu pare eren una parella de fardatxos. Per a alimentar-los eixia totes les vesprades al camp – només havia de creuar la carretera- armat amb un xarxa per a atrapar insectes i capturava llagostes. Tornava a casa, introduïa les llagostes en el terrari i els fardatxos se les menjaven. Un dia mon pare i jo estàvem dinant amb el seu germà Antonio, que és biòleg, i el meu pare li va dir que era increïble com eren de llestos els fardatxos, perquè es menjaven les llagostes per la cua i així les dents de serra que tenen al final de les potes del darrere no els feien mal en la boca. Llavors Antonio li va dir al meu pare: “És que perquè siguen lletjos i verds no vol dir que també siguen estúpids”.

  • 2. Paül Limorti  |  divendres, 5-2-2010 at 8:16 pm

    Doncs dels fardatxos es pot dir també allò que a cada porc li arriba el seu Sant Martí. Vaig llegir el cas d’una gata que va portar un fardatxo moribund als seus cadells, els gats anaven menjant-se el fardatxo des de la cua perquè els durara viu més temps.

Comenta-ho

Obligatori

Obligatori, no es publica

Pots usar una mica de codi HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fes un retroenllaç d'aquesta entrada  |  Subscriu-te als comentaris a través de RSS